Ιστορικό

Η εταιρία μας έχει διαδρομή 35 ετών στην αγορά των ελαστικών και κυρίαρχο χαρακτηριστικό της σε αυτή την πορεία είναι ο απόλυτος σεβασμός στον πελάτη, τόσο μέσω της επιλογής με αυστηρό και επιλεκτικό τρόπο των καλύτερων και ποιοτικότερων προϊόντων, όσο και με την άριστη εξυπηρέτηση του, πάντοτε βέβαια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε εποχής.

Όλα ξεκίνησαν το 1980, όταν ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ιδρυτής της επιχείρησης, δημιούργησε ένα μικρό κατάστημα σε έναν περιορισμένο χώρο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι.
Ο μοναδικός τρόπος για να ξεχωρίσει κάποιος ήταν να επιλέξει τα καλύτερα προϊόντα και με το δικό του μεράκι και αγάπη προσδοκούσε στην αύξηση του πελατολογίου.

 Τα χρόνια κύλησαν  και η πορεία της επιχείρησης ήταν σταθερά ανοδική. Ωστόσο το μικρό κατάστημα δεν μπορούσε πλέον να καλύψει τις ανάγκες που είχαν δημιουργηθεί στην τοπική αγορά. Το γεγονός  αυτό σε συνδυασμό  με τον ανταγωνισμό που ολοένα και μεγάλωνε, κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη για μετεγκατάσταση της επιχείρησης σε άλλον ιδιόκτητο χώρο. Στόχος ήταν ο νέος χώρος να βρίσκεται σε κομβικό σημείο, να διαθέτει περισσότερες θέσεις εξυπηρέτησης οχημάτων αλλά και άκρως προηγμένες τεχνολογίες.

Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία, την υποδομή και τον επαγγελματισμό, με την άριστη γνώση και εξειδίκευση η εταιρία μας  εξασφαλίζει:

  • Ποιοτικά προϊόντα
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Άμεση διαθεσιμότητα